Gând nou

1 comment
GȂNDURI

România – o țară despre care mulți au auzit şi despre care mulți vorbesc. Care s-a schimbat şi se schimbă încă, cu numeroase fațete, unele frumoase, altele triste şi cele mai multe în construcție.

« Gând nou » s-a născut din dorința de a creiona destinul românesc modern ; la granița între trecut şi viitor, într-un prezent efervescent animat de persoane doritoare de a îşi exprima identitatea şi de a împărtăşi cu restul lumii imaginea unei Românii moderne, nedecisă încă între est şi vest.

1381916_10151883015912370_1699840385_n

« Gând nou » se doreşte un spațiu dedicat discuției, calmă si intimă, un blog altfel: nu politic, nu de fashion, nu de travel, nu de beauty, nu de fițe… un blog a cărui idee ne-a venit într-o zi normală, după o lectură rapidă a tabloidelor şi presei naționale. Dorim astfel să prezentăm viziunea noastră asupra realității româneşti, să vorbim deschis despre ceea ce ne place în țară, despre locurile şi oamenii pe care îi apreciem, despre evenimentele sau amintirile care ne invită la meditație, despre întrebarile care răsar, despre viitor.

Un proiect care ne implică emoțional şi ne permite să ne deschidem lumii, cu bune şi cu rele. Ne dorim să vorbim despre noi, românce de aici şi de acolo, şi despre voi, români din capitală sau din provincie, din țară sau de mai de departe.

Un ghid turistic şi o campanie publicitară nu sunt de ajuns pentru a ilustra stilul de viață şi preocupările noii generații, uneori nostalgică, alteori vizionară şi câteodată prea prinsă în viața de zi cu zi pentru a discuta la o cafea cu prietenii despre gândurile sale mai mult sau mai puțin mărețe.

Echipa de redacție

Advertisements
Posted by

About beautiful Romanians, interesting projects and fascinating landscapes Despre români frumoși, proiecte interesante şi locuri fascinante

One thought on “Gând nou”

  1. Pingback: Zig Zag prin România | GȂND NOU

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s